Om Mig / Salonen

Beauty Bar by Annesofie


Anne Sofie Palermo

Ejer og bestyrer af Beauty Bar by Annesofie - uddannet kosmetiker, vippetekniker, mikropigmentist, spray tanner, har været i branchen i ca 6 år.


Cecilia Lundbæk Jessen

Frisør, Makeup artist og Extensions


Mahsa Moosavi

Vippetekniker, voks ekspert


Kit Regina Ruprecht

Negletekniker, vippetekniker, extensionist og makeup artist Beauty Bar startede i kælderen hos frisør Zabell for 4 år siden. Meget er sket nu og vi har overtaget hele salonen i 2019. Vi tilbyder nu en masse nye behandlinger, herunder Frisør, kosmetolog, eyelash extensions , negle, permanent makeup mm. Vi bestræber os på altid at kende de nyeste trends og tilbyde de bedste behandlinger samt produkter. Vi glæder os til og byde jer velkommen. 

 

Anne Sofie Palermo

Ejer af salonen, uddannet kosmetiker, vippetekniker, mikropigmentist, spray tanner, har været i branchen i ca 6 år.

Jeg har taget kosmetiker uddannelsen, hvor jeg har lært alt det basale og har derudover taget flere kursuser for at dygtiggøre mig. Jeg har specialiseret mig i vippeextensions og har mange års erfaring inden for dette. Derudover har jeg uddannet mig i permanent makeup hos Nouveau Contour. Denne uddannelse er den længste og mest dybdegående i Danmark. Har senere hen taget flere kurser for at kunne de nyeste trends inden for bryn.

Jeg elsker at forbedre folks udseende og gøre deres daglige skønheds rutiner lettere blandt andet ved vippe extensions og permanent makeup. Derudover er jeg uddannet i hudpleje, analyser af hud og vejledning om hjemmepleje. 
- husk at booke jeres tid online, glæder mig til at høre fra jer!

Cecilia Lundbæk Jessen

Frisør, make up artist, extensions

Kit Regina Ruprecht

Negletekniker, vippetekniker, extensionist, makeupartist 

Mahsa Moosavi

Vippetekniker, voks ekspert