Salonen

Beauty Bar by Annesofie

Beauty Bar startede i kælderen hos frisør Zabell for 4 år siden. Meget er sket og nu har vi overtaget hele salonen i 2019. Vi tilbyder nu en masse nye behandlinger, herunder Frisør, kosmetolog, eyelash extensions, negle, permanent makeup mm. Vi bestræber os på altid at kende de nyeste trends og tilbyde de bedste behandlinger samt produkter. Vi glæder os til at byde jer velkommen.


Anne Sofie Palermo

Kosmetiker - Mikropigmentist - Vippe Tekniker - Spray Tanner

Har været i lærer som kosmetiker i Complete hair and beauty Frederiksberg , men sprang ud som selvstændig kort efter og har været dette lige siden . Har taget flere kurser for at dygtiggøre sig , og vælger altid det bedste på markedet . 2015 uddannet i permanent makeup hos Nouveau contour , har senere taget ombre kursus . Har over 6 års erfaring inden for Lash extensions og laver både single og Volume . Det nyeste skud på stammen er uddannelse i spray tan 2019.


Cecilia Lundbæk Jessen

Frisør - Makeup artist - Extensionist - Spray Tanner


Cecilia er udlært i Hvidovre, hvor hun er opvokset. Hun deltager løbende i kurser og undervisning for at dygtiggøre sig og samler inspiration fra hele verden. Hun har en stor passion for frisørfaget og er perfektionist ud til fingerspidserne. “Det er vigtigt for at du som gæst i min stol føler dig tryg. Jeg elsker at skabe forandring på både herrer og damer. Farve er min helt store lidenskab og jeg elsker at nørde i teorien."


Mahsa Moosavi

Vippetekniker - Brynstyler - Sugar vokser


Jeg tog min vippeteknikker uddannelse hos Lash Bar Academy og
Jeg kan hjælpe dig med smukke Eye Lashextensions, Lash Lift, farvning af bryn/vipper, retning af bryn samt sugaring. Jeg elsker mit arbejde og sørger derfor altid for at være med på det nyeste indenfor metoder og produkter via undervisning samt kurser. Min drøm om at åbne mit eget sted er endelig blevet realiseret og jeg glæder mig til at byde jer velkommen nede i salonen.  


Kit Regina Ruprecht

Negletekniker - Vippe Tekniker - Extensionist - Mak

eup Artist - Tøjdesigner
Kit har været i skønheds og mode branchen for alvor siden år 2010 hvor hun startede med at tage uddannelsen som negletekniker. Siden den gang har hun videreuddannet sig hos nogen af de bedste i branchen i mange forskellige ting, blandt andet vipper og bryn, hair extensions, makeup og fashion design. Kit er kunstnerisk og kreativ hvilket hun lader komme til udtryk i hendes arbejde. Hun skiller sig ud fra den almene behandler ved at hun også går op i bæredygtighed, vegansk livsstil, dyrevelfærd og økologi. Hun prøver derfor altid at finde de gode alternativer i forhold til plastik affald osv.powered by apps2GROW